Vill du bli en del av ett härligt team som hjälper människor i deras vardag?

Vi erbjuder en möjlighet till ett utvecklande och självständigt arbete i ett positivt arbetsteam. Vi är ett stabilt företag med spännande projekt som erbjuder regelbundna utbildningar, högt säkerhetsfokus och stora utvecklingsmöjligheter.

Vad ska du göra? 

Som elektriker kommer du att utföra service och installationer av elanläggningar hos våra kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp samt utgå från hemmet med egen servicebil. 

Du är lyhörd för kundernas behov och kan finna konstruktiva och kostnadseffektiva lösningar. Lösningar som du själv erbjuder dig att hjälpa kunden att genomföra. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling och social kompetens. 

Du som söker har elteknisk utbildning och tidigare erfarenhet som elektriker. Kanske är du en skicklig entreprenadmontör som nu vill byta till servicesidan?

Som person förutsätter vi att du är initiativtagande, noggrann och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du gillar att lösa problem och trivs med att arbeta självständigt. Du kommer främst att utföra uppdrag i södra Göteborg och norra Halland med utgångspunkt från Kungsbacka.


 Vad erbjuder vi dig?

- Ett roligt och varierande arbete
- En företagskultur som präglas av stort engagemang, glädje och trivsel
- Proffsiga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter
- Möjligheten att utvecklas i ett modernt företag
- Utbildning och kompetenshöjning
- Tjänstepension
- Fast månadslön

Det är viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har minst 3-5 år av praktisk erfarenhet som serviceelektriker
- Du har vana att arbeta hos privatkunder och har erfarenhet från elservice
- Du har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom elteknik
- Det är meriterande om du är auktoriserad elektriker men som lägst krävs att du har ett ECY-certifikat eller annan elbehörighet
- Du innehar körkort med minst B-behörighet
- Du hanterar svenska flytande i tal och skrift 

 

Vi vill gärna hitta vår nya medarbetare så fort som möjligt. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan till oss via daniel@west-el.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.